Zoeken
  • Dunja van Klaveren

Boeken zijn gedrukt!

5 Juni heb ik mijn boeken opgehaald bij de drukker! In de stelling stonden ze dan, netjes verpakt in dozen. Samen met iemand van de drukkerij heb ik de dozen in de stromende regen in mijn auto gezet. Het regende echt pijpenstelen, maar dat mocht mijn pret niet drukken :-)


Ik heb 400 boeken laten drukken. 150 Stuks heb ik opgehaald, de rest gaat naar het Centraal Boekhuis. Het Centraal Boekhuis is de schakel tussen uitgever, boekverkoper en consument. Zij nemen het logistieke verhaal voor mij uit handen.


En nu is het tijd voor de volgende stappen, op weg naar mijn boeklancering!

Uitnodigingen maken en versturen. Persberichten schrijven en opsturen naar lokale kranten. Boeklancering voorbereiden. Kortom genoeg te doen.


Heb er zin in!7 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven